Microsoft Edge Brengt Oude Functie Terug In Nieuw Jasje

Dit geldt helaas ook voor de software in dit artikel. Als je even niet oplet, installeer je bijvoorbeeld per ongeluk een probeerversie zijn van een commercieel pakket van softwaremakers. De overbodige extra’s zijn eenvoudig te voorkomen door altijd alert te zijn tijdens de installatie. Unix file systems zijn ouder dan Windows en hebben meer legacy cruft. De vroege mappenstructuur heeft voordelen (je kan een bestand genaamd “con” of “aux” maken omdat de redirection op basis van een map kon) maar ook nadelen (de archaïsche structuur). Hieronder is door verschillende mensen uit uitgelegd wat welke map doet en waarom, maar het voordeel van de meeste Unixes is dat je er eigenlijk nooit mee te maken hebt. Je hoort niet handmatig dingen in /opt of /usr/bij te gooien, dat hoort een store of package manager voor je te doen.

  • Weet je nog toen Microsoft het WinXP start menu introduceerde?
  • Bij Perrit staan vertrouwen, privacy en veiligheid op de eerste plaats, wij zullen uw gegevens dan ook met uiterste zorgvuldigheid behandelen en nooit doorgeven aan derden.
  • Ik vind het startmenu van Windows 10 juist een gigantische verbetering – alles is aanpasbaar.
  • Ik had het moeten hebben, maar zo niet, dan is er geen reden tot paniek.

Dat is jammer want mijn ervaring is dat het rustgevender voor je ogen is om de kleuren zo te wijzigen dat je ogen automatisch ontspannen bij het zien van een persoonlijke kleurstelling. En dat allemaal door een paar klikken met de muis. Ook zie ik vaak dat als er software gestart wordt, het scherm niet beeldvullend is. Zodra je op het processortabblad een proces markeert door het aan te vinken, zie je de gekoppelde ingangen en modules verschijnen. Deze informatie is meestal alleen maar interessant voor ontwikkelaars en zit ingewikkeld in elkaar. Bij ingangen gaat het om abstracte verwijzingen naar systeemresources die door een proces worden gebruikt, bijvoorbeeld geheugenranges, bestanden of desktopelementen. Modules zijn over het algemeen dynamische library’s .

Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan. Terwijl je een pc herstelt, wil je ook weten welke onderdelen al dan niet werken. Daarom bevat Windows Repair Toolbox ook een uitgebreide hoeveelheid tests. Wil je weten of Word, adbwinapi.dll downloaden microsoft Excel, PowerPoint, java, flash, enzovoort nog naar behoren werken, dan hoef je alleen maar op de juiste knoppen te klikken. Om te testen of je pc overweg kan met avi-bestanden of mp3 zal deze toolbox ook de juiste player openen. Op dezelfde manier test je zelfs of de microfoon of de webcam het doet. Het vak Backup&Recovery omvat een set tools om reservekopieën te maken van je pc.

Rundll32 Foutmelding

Helemaal niet, net omdat het gemakkelijker is. Je moet niet gaan browsen in een menu, gaan gokken wat je moet hebben. Ik vind dat ze daar net een relatief goede balans hebben gevonden. De poweruser typt gewoon die winkey in en begint te typen naar wat hij/zij nodig heeft. Een casual user klikt op de startknop en gaat door het menu browsen.

Inloggen En Wachtwoord Wijzigen

Bijvoorbeeld decryptiesleutels van je harde schijf of de hash van je biometrische data. En met secure boot beveilig je het opstart process. Maar er is niets dat voorkomt dat je DLLs gaat aanpassen als je eenmaal in het OS zit en voldoende rechten hebt om het uit te voeren.

En dat is niet de eerste keer, want na Windows 8 zijn ze ook van dingen teruggekomen. Ik vind het oprecht zonde, want ondanks dat ik al 16 jaar primair MacOS-gebruiker ben, heb ik vanaf MS-DOS 3.21 t/m Windows 7 prima met Microsoft OS’en gewerkt.

  • SHARE:

Add Comment